Coördinatoren Ben Matser en Lida van der Voort hebben het initiatief genomen om uitwisselings-bijeenkomsten te organiseren om de vrijwilligers van Museum Noordwijk en Streekmuseum Veldzicht bij elkaar in de keuken te kijken.

De bijeenkomsten maken het mogelijk om elkaar beter te leren kennen en  inzicht te krijgen in elkaars werkzaamheden.

Vrijdagmiddag 16 maart vond de eerste bijeenkomst plaats in Museum Noordwijk. Veel vrijwilligers van Veldzicht waren op de uitnodiging ingegaan.  Onder het genot van een drankje werden de medewerkers van Veldzicht door het museum Noordwijk rondgeleid door de vrijwilligers van Museum Noordwijk.

De coördinatoren van het VVV, collectiebeheer, jeugdeducatie, sierraden- en klederdrachtgroep, film- en fotogroep, modelbouw en facilitaire groep, lichtten hun werkzaamheden toe.

Het was een gezellig en interessant samenzijn en werd als zeer prettig ervaren!

Op 16 april organiseert Streekmuseum Veldzicht een tegenbezoek.