Huisregels Museum Noordwijk

Openingstijden vanaf 4 oktober:
di-za. van 10.00 tot 17.00 uur
zo. van 12.00 tot 16.00 uur

Helaas zijn door de toenemende coronabesmettingen de maatregelen van 25 september weer aangescherpt en geldt vanaf 6 november 2021 voor de doorstroomlocaties zoals musea een coronacheckplicht vanaf 13 jaar, maar er is tijdens uw museumbezoek geen mondkapjesplicht.

De basis maatregelen zijn iets aangescherpt en er geldt een advies om 1,5 meter afstand te houden. Uiteraard blijven de corona basisregels als handen wassen /ontsmetten, geen handen geven, in ellenboog niezen/hoesten én goed ventileren wél bestaan. Bij klachten geldt blijf thuis.

De voorwaarden van de overheid en museumprotocol blijven van toepassing.
We zijn blij u op een veilige manier te mogen ontvangen en u bent van harte welkom!

Nb. Een vriendelijk verzoek voor museumbezoekers bij de entree en receptie wel een mondkapje te dragen daar het VVV ook gevestigd is in het museum en derhalve bij de entree en receptie andere coronavoorwaarden gelden.