Huisregels omtrent COVID-19

Openingstijden:
ma-za. van 10.00 tot 14.00 uur
zo. van 12.00 tot 16.00 uur

Plan uw bezoek

U dient zich van te voren telefonisch 071-36 17884 (tussen 10.00 en 14.00 uur) of per e-mail: bezoek@museumnoordwijk.nl  te melden om te reserveren voor de dag waarop u ons museum wilt bezoeken. Daarmee voldoet u aan de voorwaarden die de overheid heeft gesteld t.a.v.  het bezoeken van musea.

Lees bovendien onze huisregels omtrent COVID-19 goed voor u naar het museum komt.

De huisregels                                                                            

Museum Noordwijk is een klein museum, dat de mooie geschiedenis van Noordwijk laat zien. Gezien het COVID-19 virus zijn de huisregels aangepast. In het museum gelden de strikte voorwaarden zoals die landelijk worden toegepast. Dit betekent dat u voor u zelf  kunt reserveren, dan wel voor meerdere personen ingeval dit een partner, gezin of andere huisgenoten betreft. Voor groepen in een andere context kan niet worden gereserveerd, ook worden geen rondleidingen georganiseerd.

Er wordt 1 persoon, al dan niet vergezeld van huisgenoten, binnen gelaten met een tijdslot van 15 minuten. Op deze manier weten we zeker dat er nooit teveel mensen in het Museum aanwezig zijn. Uw kaartje kunt u bij voorkeur per pin betalen. Museumjaarkaarten zijn gewoon geldig. Het Museum heeft een vaste route uitgezet, waar 1,5 meter afstand houden goed mogelijk is. Een toiletgroep is aanwezig.

Voor rolstoelgebruikers meldt u dit graag van te voren, zodat een suppoost beschikbaar is om u te helpen.

Belangrijkste huisregels van Museum Noordwijk:

  • Mondkapjes zijn verplicht!
  • U wordt verzocht voor aanmelding  5 minuten van te voren aanwezig te zijn.
  • Er mag 1 persoon of met huisgenoten per keer naar binnen, dus het kan gebeuren dat u even buiten moet wachten (zie instructie buiten). Houd graag 1,5 meter afstand bij de deur voor een vertrekkende bezoeker. De receptionist laat u vervolgens binnen.
  • Ontsmet eerst uw handen met de aanwezige handgel.
  • Registratie volgt, naam, telefoonnummer en u krijgt uitleg van de receptionist over de route en u ontvangt een “schone” rondgangkaart voor het museum.
  • Vervolg de aangegeven route door het museum en houd altijd 1,5 meter afstand van andere personen.
  • In het museum zijn informatie tablets aanwezig. Ontsmet voor  het gebruik uw handen met de aanwezige handgel.
  • Fotohoek op de achterzolder: hier geldt ook ontsmet uw handen met de aanwezige handgel voordat u de foto’s of PC’s aanraakt.
  • Bij het verlaten van het museum wees extra alert.  Er is namelijk 1 in- en uitgang en bij het verlaten van het museum, wordt u verzocht bij het klaphekje goed op te letten of de entree ruimte vrij is en anders even te wachten. U kunt de informatiekaart die u ontvangen heeft, als er geen bezoekers zijn aan de balie, bij de receptionist afgeven en anders op de statafel in de hal leggen. Hierna kunt u het gebouw verlaten en de toegangsdeur zelf sluiten (let graag op, geen nieuwe bezoekers binnenlaten!).      

De huisregels zorgen ervoor dat iedereen het museum op een prettige en veilige manier kan bezoeken. We vragen u deze huisregels te lezen voorafgaand aan uw bezoek. Tijdens uw bezoek is het belangrijk de aanwijzingen van de receptionist /suppoost op te volgen.                                                                                                                                                                                     

Tot slot: Kom niet naar het museum als u last heeft van gezondheidsklachten, zoals neusverkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn of indien u koorts heeft.                                           
Reeds gereserveerde tickets kunnen zonder problemen omgeboekt worden naar een later moment.

1 juni 2021

Nieuws en activiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten
rondom het Museum Noordwijk.

OPEN MONUMENTENDAG BIJ MUSEUM NOORDWIJK Aanstaande zaterdag 11 september is Museum Noordwijk gratis te bezoeken. Het is ook de allerlaatste kans om de tentoonstelling ALLEMAAL NOORDWIJKERS te bekijken. Het museum is open van 11:00 - 17:00 uur.

Bereikbaarheid Museum Noordwijk

Op maandag 13 september wordt begonnen met het vernieuwen van de Parallelboulevard.Gedurende een aantal maanden is het museum daardoor niet via de Parallelboulevard te bereiken, maar gelukkig wel via andere routes.Deze omleidingsroutes vindt u op...

Foto van de maand september 2021

Foto van de maand september 2021

Hoofdstraat met Exterslop Het pand in het midden was voorheen de TV en elektriciteitwinkel van J. de Ruiter. Dit pand liep naar achteren door tot de A. van Rooyenstraat. Links het Exterslop, hier ging je vroeger door als je naar school ging naar de Huis ter...