Zo kan het worden …

Kunt u zich vinden in het realiseren van een prachtig, attractief museum voor de gemeente Noordwijk, laat het dan a.u.b. weten. Want uw stem kan de doorslag geven voor de gemeenteraad om akkoord te gaan met de nieuwbouw.

Het verzoek aan u is om uw naam, postcode en huisnummer in te vullen waarin u – zonder verdere (financiële) gevolgen voor u zelf – door op verzenden te drukken uw steun geeft aan de realisatie van een fantastisch museum[1].

Ik steun de nieuwbouwplannen voor het Museum Noordwijk

Hiermee draagt u bij aan het realiseren van een magnifiek Museum Noordwijk, dat het culturele erfgoed van de vier kernen op een prachtige, interactieve wijze laat zien aan de inwoners en de binnen- en buitenlandse bezoekers. Novato en Oud De Zilck blijven zelfstandig en zullen hun mooie werk voortzetten. Het huidige museum aan het Jan Kroonsplein dat ondergebracht is in een Rijksmonument blijft onderdeel uitmaken van het nieuwe museum.

[1] Uw gegevens worden opgeslagen in een database en eenmalig verwerkt in een lijst die symbolisch aan de gemeente zal worden overhandigd. In overeenstemming met onze privacy beleid, zullen de gegevens niet worden gedeeld met andere derden.

Abonneren op nieuws

Noordwijk’s nieuwe meesters