Foto zoekprogramma

Collectie zoekprogramma

Wij hebben onze presentaties uitgebreid met een collectie zoekprogramma.

Op de achterzolder zijn twee computers opgesteld, één met het collectie zoekprogramma en één met het foto zoekprogramma.

Het Museum beschikt over een uitgebreide kunstcollectie, in het museum is daarvan slechts een klein deel geëxposeerd. Het is nu mogelijk om via het collectie zoekprogramma te kijken in onze collectie. Al onze belangrijkste voorwerpen staan hierin. Met behulp van diverse zoek opties kunt U door de collectie scrollen.

Op de achterzolder bevinden zich ook de fotoborden. Op deze borden vindt U een groot aantal foto’s uit de “oude doos”.

Naast deze foto’s beschikken wij over een erg groot fotoarchief dat geheel is gedigitaliseerd, het omvat ca 30.000 foto’s. Alle foto’s zijn door onze vrijwilligers beschreven. U kunt ze via ons foto zoekprogramma bekijken. Met behulp van een uitgebreid zoekopties – zoeken op naam, straat, trefwoord – kunt U de beelden bekijken.